Alışkanlıklarınızı değiştiren yenilikler e-Cerez’de: ÇITIR’S Peynir Çıtırı !

30-05-2022 14:29
Alışkanlıklarınızı değiştiren yenilikler e-Cerez’de: ÇITIR’S Peynir Çıtırı !

e-cerez’de her yenilik, yeni bir alışkanlık... Çıtır’s Peynir Çıtırı alışkanlıklarınızı değiştirmeye atıştırma tabakları hem lezzetle hem de sağlıkla doldurmaya hazır.

 

Çıtır’s Peynir Çıtırı, tek paketiyle birçok fayda sunar, beslenme alışkanlığınıza sağlık katar.

%100 peynirle, yüksek proteinle, ketojenik beslenme dostu yapısıyla ve yüksek raf ömrüyle

sadece bir atıştırmalık değil, her anınıza eşlik eden sağlıklı bir yardımcı görevi görür.

 

Çıtır’s’ın faydası ne kadar çoksa çeşitleri de bir o kadar fazla…

Modern üretim tesislerinde sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretildi. Birçok detaylı aşamadan geçerek raflara geldi %100 Feta, Cheddar, Tulum, Kekikli-Biberli ve İsli peynir çeşitleriyle

en güzel anlarınızın eşlikçisi olmak için paketlendi.

 

Çıtır’s Peynir Çıtırı protein yönünden fazlasıyla zengindir. Her paketi minimum %36.4 protein içerir. Sindirimi oldukça kolaydır. Sağlıklı beslenmeyi bir yaşam biçimi haline getirenler, ketojenik beslenmeye önem verenler, diyet yapanlar, her gün yüksek enerjiye ihtiyaç duyanlar, sporla yaşayanlar ve gelişim çağındaki çocuklar için faydalı olduğu kadar güvenli bir atıştırmalıktır.

 

Özellikle çocukların bir kısmı çoğu süt ve süt ürünlerinden uzak durur. Kimisi hiç tüketmezken kimisi de ailesinin ısrarlarıyla az az tüketir. Çıtır’s Peynir Çıtırı çocukların alışkanlığını değiştirmeye hazır. Protein kaynaklı yapısıyla lezzetli bir alternatif oluştururken katkı maddeli atıştırmalıklar seven çocuklara bile sağlıklı yiyeceklere yeni bir açıdan bakma fırsatı sunar.

 

İçerdiği %100 peynirle, ihtiyaçlarınızı %100 karşılar. Peynir tadının az hissedildiği birçok ürünün yanında dolu dolu yapısıyla hem gözünüzde, hem de damağınızda ayrışır. Kısa sürede vazgeçilmezleriniz arasındaki yerini alır.

 

Çıtır’s size eşlik eden bir dost olduğu kadar aynı zamanda ketojenik diyet dostudur. Vücut yağı, kolesterol seviyesi, kan basıncı, kan şekeri gibi riskleri engelleyen ve son zamanlarda revaçta olan bu diyeti uygulayanlar kendilerine uygun gıda takviyesi bulmakta zorlanırlar. Çünkü onlar her besinde sadece sağlık değil, %100 sağlık ararlar. Bu gereksinimi %100 karşılayan Çıtır’s Peynir Çıtırı da ketojenik beslenme listelerine rahatlıkla eklenebilir.

 

Uzun raf ömrü sayesinde soğutucuda saklamaya gerek kalmaz. Başta ebeveynler olmak üzere sağlığa ekstra önem veren herkesin içini rahatlatır, hayatın her anında işinizi kolaylaştırır.

Ofise, okula, spora, kampa ve yürüyüşü çıktığınız anlarda çantanıza kolayca yerleştirebilir,

ihtiyaç duyduğunuz anda atıştırmaya başlayabilirsiniz.

 

Ayrıca favori lezzetlerinizi Çıtır’s Peynir Çıtırı’yla harmanlayabilirsiniz.

Salataya, çorbaya, hamburgere ve makarnaya biraz Çıtır’s katabilir, yepyeni lezzet keşifleri gerçekleştirebilirsiniz. Böylece bu yepyeni lezzeti her tabakta yeniden keşfedebilirsiniz.

 

Size özel, sağlığınızı odağa koyarak hazırlanan Çıtır’s Peynir Çıtırı çeşitlerini kolayca sipariş edebilir, uzun raf ömrünün yardımıyla uzun aralıklarla tüketebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.