Cennet Hurması Kurusu

06-12-2022 11:56
Cennet Hurması Kurusu

Ayın lezzeti cennet hurmasıyla tanışın.

Kışa doğru cennet hurmasının adını sık sık duyarız. Haberlere konu olur, arkadaş ve aile ortamında bir şekilde adı geçer. Peki faydaları… Gelin, faydalarını bizden dinleyin.

 

Güçlü bir bağışıklık dostu…

 

e-cerez.com’un önemli besin kaynaklarından olan cennet hurması kurusu, bağışıklık güçlendirme konusunda çok önemli bir faktördür.

Soğuk kış günlerinde direnciniz düşebilir, olası hastalıklara karşı daha savunmasız hale gelebilirsiniz. Cennet hurması kurusu, içerdiği yüksek C vitaminiyle direncinizi korur.

Bünyenizi zorlu kış şartlarına hazırlamanıza yardımcı olur.

Özellikle soğuk algınlığı, nezle ve grip gibi kış mevsimiyle özdeşleşmiş hastalıklara

karşı sağlam bir bağışıklık güçlendiricidir. Bakır, potasyum, mangan ve fosfor bakımından oldukça zengindir. Özellikle içeriğindeki zengin bakır, güçlü bir savunma sistemine sahip olmanızı sağlar. Mangan ise, bağışıklık dostunuz olan kırmızı kan hücrelerini inşa eder.

Mide ve bağırsak problemlerinde hep yanınızda…

 

e-cerez.com’dan kolayca sipariş verebileceğiniz, tamamen doğal cennet hurması kurusu,

yüksek lif barındırır. Bu sayede mide ve bağırsak sağlığınız için birebirdir.

Bağırsaklarınızın düzenli çalışmasını sağlayarak kabızlığı önler.

İrritabl bağırsak sendromu gibi problemlere engel olur. Sindirim sisteminin normal ve düzenli çalışmasına yardımcı olur. Yüksek kalori barındırmayan yapısı sayesinde endişelenmeden, kolaylıkla tercih edilip tüketilebilir. Bir adedinde ortalama 15 kalori vardır. Diyet yapanların listeleri için ideal bir seçimdir.

 

Antioksidan kaynağı…

 

e-cerez.com’un cennet hurması kurusu, vücudunuz için faydalı olan antioksidanları içerir.

A vitamini, lutein, likopen gibi vücut direncini güçlendiren vitaminleri içerir.

Bu sayede savunma sisteminizi zenginleştirerek metabolizmanızı korur.

Gözünüze sağlık…

 

Cennet hurması kurusu, göz sağlığı için de önemli bir kaynaktır. İçeriğindeki zengin antioksidanlar özellikle yaşı ilerlemiş olanların göz sağlığı için faydalı çözümler sunar.

 

İçeriğindeki zengin lifle açlık seviyesini dengeleyerek diyabet hastalarına iyi gelir.

Kalp sağlığının korunmasına yardımcı olur. Antioksidanlarla karaciğerin temizlenmesine yardımcı olurken içeriğindeki zengin vitamin ve minerallerle hamilelik sürecine de sağlık katar.

 

"Her derde deva” cennet hurması kurusunu e-cerez.com’dan kolayca sipariş verebilir, bünyenizi kış mevsimine hazırlarken, damağınızda lezzetli tatlar bırakabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.