Kuru Meyve Kilo Yapar mı?

25-04-2018 18:12
Kuru Meyve Kilo Yapar mı?

Doğal kuru meyve, en sağlıklı besinlerin başında geliyor. Özellikle organik olarak üretilmiş olan taze meyvelerin, doğal şekilde kurutulmasıyla elde edilen ve yüzde yüz doğallık garantisi ile sizlere sunulan doğal kuru meyve sağlık açısından birçok faydaya sahip. Her mevsim, arzu edilen meyvenin kuru şekilde, besin değerlerinin kaybedilmeden tüketilmesi, kilo alımına değil, kilo kontrolüne yardım eder.

Doğal kuru meyve sağlıklı ara öğünler ya da atıştırmalık olarak tüketilebilir. Her besinin aşırı tüketilmesi elbette kilo alımına yol açabilir. Ancak yeterli şekilde tüketildiğinde kuru meyveler, kilo kontrolüne yardımcı olur, uzun süre tokluk sağlar. Aç kalmadan, vücudun ihtiyaç duyduğu besinleri almasını sağlayarak sağlıklı bir kilo kaybına yardımcı olur.

Doğal Kuru Meyve Çeşitleri Nedir?

Doğal kuru meyve çeşitlerinden en tercih edilen ve en sevilenleri; erik kurusu, jumbo kayısı kurusu, kavun kurusu, altın çilek, çilek kurusu, elma kurusu, zencefil kurusu, kivi kurusu, üzüm kurusu, incir kurusu, hurma, keciboynuzu, portakal kurusu, şeftali kurusu, cennet hurması kurusu, ananas kurusu, pomelo kurusu, goji berry kurusu, cranberry kurusu, blueberry kurusu, papaya kurusu, muz kurusu, mango kurusu, kiraz kurusu, hindistan cevizi kurusu v.b. ürünlerini kuru meyve kategorisinden temin edebilirsiniz. Her kuru meyve tamamen doğal yani herhangi bir kimyasal içermeden yetiştirilen taze meyvelerin, doğal şekilde kurutulmasından elde edilir. Bu sayede de güvenle ve sağlıklı şekilde tüketilebilir.

Jumbo kayısı kurusu ya da üzüm kurusu gibi en çok tercih edilen kuru meyveler, sağlık açısından faydaları sebebiyle tercih edilir. Vitamin, mineral ve antioksidan bakımından oldukça zengin olan kur meyve çeşitleri, kilo vermek isteyenler için en ideal ara öğün ve atıştırmalık alternatifi. Aynı zamanda yemeklerde ya da yoğurtlarda, kahvaltılarda sıkça kullanılıyor.

Jumbo Kuru Kayısı Besin Değerleri Nedir?

Jumbo Kuru kayısı, içerisinde A ve C vitamini, potasyum, demir, folik asit ve lif bulundurur. Ara öğünlerde özellikle zayıflamak isteyenler için en ideal atıştırmalık alternatiflerinden biridir. Bir adetinde; içerisinde 5.05 gram karbonhidrat içerir. Protein oranı 0.53 olup, yağ oranı 0.06’dır. Kolesterol içermez. Sodyum, kalsiyum, A vitamini, C vitamini, demir bakımından oldukça zengindir. Potasyum oranı da oldukça yüksek olan jumbo kuru kayısı, özellikle spordan sonra tüketildiğinde kasların rahatlamasına yardım eder.

Kuru Üzüm Besin Değerleri Nedir?

Kuru üzüm, özellikle zayıflamak ya da kilo kontrolü sağlamak isteyenler için en ideal besinlerin başında geliyor. 100 gramlık kuru üzüm içerisinde 299 kalori barındırır. Yağ oranı oldukça düşüktür. Kolesterol içermez. Sodyum, potasyum, diyet lifler bakımından oldukça zengindir. Protein bakımından zengindir. İçerisinde A vitamini, C vitamini içerir. Demir ve kalsiyum bakımından da zengin olan Kuru üzüm, magnezyum, B12 Vitamini ve B6 Vitamini içerir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.